• ΚΟΥΤΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ | ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ 46, ΚΟΡΩΠΙ
  • 210 6622383 | 6948208305

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Οικολογική Συσκευασία

H boxandart.gr συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος. Χρησιμοποιούμε όλο και περισσότερο υλικά συσκευασίας φιλικά προς το περιβάλλον και θέτουμε εώς προτεραιότητα τη συνεχή έρευνα και ενημέρωση για νέα οικολογικά προϊόντα.

Τι είναι η οικολογική συσκευασία

Τα συμβατικά προϊόντα συσκευασίας ακολουθούν συγκεκριμένη γραμμική πορεία ζωής. Ξεκινώντας από την χρησιμοποίηση και δέσμευση φυσικών πόρων για την παραγωγή τους, περνάμε στην κατανάλωση και τέλος στον ενταφιασμό τους στο έδαφος. Με την οικολογική συσκευασία επεμβαίνουμε σε ένα η περισσότερα από αυτά τα τρία στάδια για να μειώσουμε τις αρνητικές συνέπειες στο οικοσύστημα.

Ανακυκλώσιμα και ανακυκλωμένα υλικά

Μετατροπή της γραμμικής πορείας σε κυκλική με την χρησιμοποίηση ανακυκλώσιμων και ανακυκλωμένων υλικών. Πρόκειται για την γνωστή ανακύκλωση. Τα υλικά κατασκευής προέρχονται σε ποσοστά μέχρι και 99% από απορρίμματα βιομηχανιών η νοικοκυριών.

Βιοδιασπώμενα και κομποστοποιημένα υλικά.

Μετατροπή της πορείας σε κυκλική με τη χρησιμοποίηση βιοδιασπώμενων φωτοδιασπώμενων και κομποστοποιημένων υλικών. Πρόκειται για νέα υλικά τα οποία σε κατάλληλες συνθήκες (φωτός, οξυγόνου και θερμότητας) διασπώνται μέχρι να μετατραπούν από μικροοργανισμούς σε διοξείδιο του άνθρακα, νερό και βιομάζα.

boxandart-package-thinkgreen-savetheplanet